Bos Fair

Al jaren is de Bos Fair een begrip in Midden Nederland. Het grootste, gezelligste en leukste Lifestyle-Brocante-Food evenement is op verschillende mooie locaties te vinden. Helaas kwamen de plannen voor 2020 in het water te vallen door het coronavirus wat uitbrak.

Gelukkig kan op 6 november 2021 de Bos Fair Vanenburg wel doorgaan. We hebben nog wel met de maatregel van het coronatoegangsbewijs te maken. Deze locatie is namelijk geen doorstroomlocatie. Er zijn in de binnenlocaties horeca aanwezig, waardoor het toegangsbewijs noodzakelijk is. Inschrijven voor het evenement kan hieronder. Tickets zijn uitsluitend aan de kassa te koop.

Mochten er nou weer wijzigingen komen, dan passen we dit direct aan!


 
Inschrijven voor de Bos Fair

Bos Fair Kasteel de Vanenburg 6 november 2021

 
Hoe werken de Corona maatregelen nou precies voor evenementen?

Je wilt graag naar de Bos Fair Kasteel de Vanenburg op 6 november a.s. komen maar je weet even niet zo goed wat je moet doen i.v.m. de maatregelen die nog van kracht zijn. Wij helpen je een handje.

De Bos Fair is geen doorstroomlocatie omdat deze zowel binnen als buiten plaatsvindt.Het belangrijkste is, dat je een Coronatoegangsbewijs nodig hebt. Dat houdt het volgende in:

  • Je bent volledig gevaccineerd. Download dan de Coronacheck app van het RIVM en log in met je DiGiD. Wij scannen bij de kassa deze code en krijgen alleen een groen vakje te zien bij akkoord.
  • Je bent niet (volledig) gevaccineerd. Dan moet je een testbewijs kunnen laten zien. Testen kan gratis. Je kunt een afspraak maken op www.testenvoortoegang.nl. Deze test mag niet ouder zijn dan24 uur. Ook deze test kun je in de Coronacheck app van het RIVM laten zetten. Wij scannen deze bij de kassa en krijgen alleen een groen vakje te zien bij akkoord.
  • Je hebt in de afgelopen 6 maanden corona gehad en hiervan heb je een herstelbewijs. Deze dien je bij je te hebben bij het evenement.


Mochten de maatregelen veranderen dan passen we dit natuurlijk direct aan op onze site!